Bloemen bezorgen in Prinsenbeek

Wilt u iemand verrassen met een mooie bos bloemen? Niet zo’n dertien-in-een-dozijn-bos, maar een echt bijzonder boeket? Een bloemcreatie met unieke bloemen, zoals u deze niet in iedere bloemenwinkel vindt? Laat uw bloemen dan in Prinsenbeek bezorgen door ’t Groene Hart. Wij maken van iedere bestelling iets bijzonders.

Seizoensbloemen in Prinsenbeek

Bij ’t Groene Hart werken we het liefst met de bloemen van het seizoen. Dat betekent dat ons assortiment met de jaargetijden meebeweegt en dat onze bloemenwinkel er het hele jaar door steeds weer anders uitziet. Daardoor kunnen we bij uw relaties, geliefde, of gewoon bij uzelf in Prinsenbeek bloemen bezorgen met steeds weer een nieuwe, eigen touch. We bieden ook bloemenabonnementen aan, waarbij u op zelf gekozen, gezette tijden een bloemcreatie van ons krijgt thuisbezorgd. We verrassen u steeds weer met iets bijzonders!

Vers en exclusief

Bij ’t Groene Hart werken we alleen met exclusieve, bijzondere bloemen van hoge kwaliteit. We halen deze iedere dag vers van de veiling, zodat u zeker weet dat de bloemen minimaal een week mooi blijven. Zijn ze onverhoopt minder lang mooi? Dan krijgt u van ons een nieuwe bos. Bij ons vindt u bloemen die u elders niet zo snel zult vinden. Bijvoorbeeld bijzondere rozen uit Ecuador, die wij als enige in de regio verkopen.

Bezorging in Prinsenbeek

Bestel uw bloemen voor 12.00 uur in onze webshop en wij bezorgen ze dezelfde dag nog in Prinsenbeek. Liever zelf uw bloemcreatie uitzoeken? Dat kan! In onze bloemenwinkel in Etten-Leur vindt u niet alleen bijzondere bloemen, maar ook mooie zijden bloemen en woonaccessoires om uw woning op te fleuren. Kom langs en laat u inspireren door de mooiste bloemen! Wij bezorgen ook in Princenhage.

Bloemen en bloemstukken