Bloemenwinkel voor Prinsenbeek

Wanneer u bloemen in huis haalt, wilt u iets speciaals. Een boeket of bloemstuk dat een echte blikvanger is in uw woning of bedrijf. Dan is ’t Groene Hart een goede keuze. Deze bijzondere bloemenwinkel in Etten-Leur levert ook in Prinsenbeek en werkt bij voorkeur met de bloemen van het seizoen. Zo wordt ieder boeket een exclusieve bloemcreatie.

Webshop en bloemenwinkel en webshop

Bij ’t Groene Hart kunt u niet alleen in de bloemenwinkel terecht voor mooie bloemcreaties. We hebben ook een webshop, waar u bloemen kunt bestellen. Deze bezorgen we, indien u voor 12 uur bestelt, nog dezelfde dag bij u thuis in Prinsenbeek. Omdat wij alleen werken met bloemen van absolute topkwaliteit, zoals rozen uit Ecuador die uniek zijn in de regio, garanderen wij u dat uw bloemen minimaal 7 dagen mooi en vers blijven. Heeft u onverhoopt toch minder dan zeven dagen plezier van uw bloemen? Dan krijgt u van ons kosteloos een nieuw boeket.

Ieder jaargetijde anders

Telkens als u over de drempel van onze exclusieve bloemenwinkel stapt, wacht u een nieuwe ervaring. Bij ’t Groene Hart werken we namelijk het liefst met de bloemen van het jaargetijde, die we vers van de veiling halen en meteen verwerken in creatieve bloemcreaties. Daardoor verandert onze bloemenwinkel het hele jaar door op natuurlijke wijze met de seizoenen mee en heeft u steeds het gevoel dat u in een nieuwe winkel stapt! Onze winkel is makkelijk te bereiken vanuit Prinsenbeek en er is volop parkeergelegenheid vlakbij.

Rouwboeketten en bruidsboeketten

In onze bloemenwinkel vindt u niet alleen de mooiste decoratieve boeketten en bloemstukken. We kunnen ook bloemen verzorgen voor de speciale momenten in uw leven. Op verdrietige momenten, zoals het overlijden van een dierbare, kunnen we een mooie rouwboeket voor u maken om de overledene te eren. En op de mooiste dag van uw leven maken we voor u een bruidsboeket dat perfect aansluit bij uw kleurthema en uw wensen!

Kom langs

In onze bloemenwinkel staan we voor u klaar om uw wensen te bespreken, u onze exclusieve bloemcreaties te laten zien of u te inspireren met onze uitgebreide collectie decoratiematerialen voor in huis, zoals vazen en bloempotten. Kom langs en bekijk zelf onze bijzondere bloemen!

Bloemen en bloemstukken