Bloemist voor Prinsenbeek

Houdt u ook zo van mooie, exclusieve bloemen? ’t Groene Hart is een bloemist in Etten-Leur, vlakbij Prinsenbeek, die gebruik maakt van bijzondere bloemen en bindtechnieken. Bij deze bloemist vindt u geen dertien-in-een-dozijnboeketten, maar unieke, exclusieve bloemcreaties die door bloemist Floor van Meer persoonlijk zijn samengesteld.

Bloemenwinkel en webshop

Als bloemist heeft ’t Groene Hart uiteraard een mooie bloemenwinkel in het hartje van de plaats, gemakkelijk te bereiken vanuit Prinsenbeek en met volop parkeergelegenheid vlakbij. Hier kunt u de mooiste bloemcreaties bekijken, een op maat gemaakt boeket of bloemstuk bekijken of inspiratie opdoen bij de mooie decoratieve items. Liever op uw gemakje thuis in Prinsenbeek de mogelijkheden bekijken? Ook dat is mogelijk, want ’t Groene Hart heeft een webshop waar u de diverse boeketten en bloemstukken kunt bekijken en online kunt bestellen. Wanneer u uw bloemen vóór 12 uur bestelt, bezorgen we ze dezelfde dag nog in Prinsenbeek!

Bloemen van het seizoen

Bij ’t Groene Hart vindt u bloemen die nét een beetje mooier en specialer zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld als enige in de regio bijzondere rozen uit Ecuador. Maar we werken ook graag met de bloemen van het seizoen. Onze winkel ziet er dus gedurende het jaar steeds weer anders uit, omdat u bij ons steeds de mooiste, meest verse bloemen vindt, rechtstreeks van de bloemenveiling! Kom langs of bestel uw bloemen online.

Bloemenabonnement

Het hele jaar door genieten van de mooiste bloemen? Neem dan een bloemenabonnement. U bepaalt zelf hoe vaak u verse bloemen van ons krijgt en voor welke waarde. Wij verrassen u dan op gezette tijden in Prinsenbeek met een bijzondere bloemcreatie, waar u zeker van zult genieten!

Bloemen en bloemstukken