Bruidsboeket Princenhage

Bij de mooiste dag van uw leven horen de allermooiste bloemen. Dan bent u bij ’t Groene Hart aan het goede adres! In onze bloemenwinkel in Etten-Leur stellen we uw bruidsboeket helemaal op maat voor u samen. Wilt u een simpel boeket met enkele grote bloemen, of een groot boeket met heel veel verschillende soorten bloemen? Gaat u voor stemmige witte bloemen of juist voor een vrolijk kleurenpalet? Er is heel veel mogelijk.

Bruidsboeket op maat

Bij ’t Groene Hart weten we hoe belangrijk het is dat uw bruidsboeket past bij het kleurenschema van uw bruiloft, bij de trouwlocatie én bij uw persoonlijke smaak. Daarom stellen we uw bruidsboeket op maat voor u samen. U komt bij ons langs en vertelt ons uw wensen en vervolgens gaan we samen aan de slag om de juiste bloemen, grootte en vorm van uw bruidsboeket te bepalen. We werken alleen met verse bloemen van de veiling, dus uw bloemen zullen op uw trouwdag net zo stralen als u zelf.

Ook in Princenhage

Om uw bruidsboeket samen te stellen nodigen wij u graag uit in onze bloemenwinkel in Etten-Leur (bijna tegenover het trouwkerkje!), waar we u persoonlijk helpen bij het samenstellen van uw boeket en de bijbehorende corsages. In onze winkel vindt u heel veel inspiratie en sfeer, want we hebben niet alleen mooie bloemen maar ook bijzondere woonaccessoires in onze winkel. Hier kunt u rustig uw wensen bespreken en het bruidsboeket voor uw mooiste dag samenstellen. We kunnen uw bruidsboeket en corsages indien u dat wenst ook in Princenhage bezorgen voor uw grote dag.

Maatwerk bruidsboeket