Bruidsboeket Prinsenbeek

Bij de mooiste dag van uw leven horen de allermooiste bloemen. Dan bent u bij ’t Groene Hart aan het goede adres! In onze bloemenwinkel in Etten-Leur stellen we uw bruidsboeket helemaal op maat voor u samen. Wilt u een simpel boeket met enkele grote bloemen, of een groot boeket met heel veel verschillende soorten bloemen? Gaat u voor stemmige witte bloemen of juist voor een vrolijk kleurenpalet? Er is heel veel mogelijk.

Ook in Prinsenbeek

Om uw bruidsboeket samen te stellen nodigen wij u graag uit in onze bloemenwinkel in Etten-Leur (bijna tegenover het trouwkerkje!), waar we u persoonlijk helpen bij het samenstellen van uw boeket en de corsages. In onze winkel vindt u een schat aan inspiratie en sfeer, want we hebben niet alleen mooie bloemen maar ook bijzondere woonaccessoires in onze winkel. In deze sfeer kunt u rustig uw wensen bespreken en het bruidsboeket voor uw mooiste dag samenstellen. We kunnen uw bruidsboeket en corsages indien u dat wenst ook in Prinsenbeek bezorgen voor uw grote dag.

Bruidsboeket op maat

Bij ’t Groene Hart weten we hoe belangrijk het is dat uw bruidsboeket past bij het kleurenschema van uw bruiloft, bij de sfeer van uw dag én bij uw persoonlijke smaak. Daarom stellen we uw bruidsboeket helemaal op maat voor u samen. U komt bij ons langs en vertelt ons uw wensen en vervolgens gaan we samen aan de slag om de juiste bloemen, grootte en vorm van uw bruidsboeket te bepalen. We werken alleen met verse bloemen van de veiling, dus uw bloemen zullen op uw trouwdag net zo stralen als u zelf.

Maatwerk bruidsboeket