Rouwboeket in Princenhage

Bloemen spelen een belangrijke rol in een mensenleven. Ze worden gegeven op verjaardagen, op uw trouwdag mag een bruidsboeket niet ontbreken. En ook wanneer iemand is overleden is het belangrijk om een laatste eer te betonen. Dat doet u het beste door middel van een met zorg uitgekozen rouwboeket. ’t Groene Hart is uw vertrouwde adres uw rouwboeket.

Hart onder de riem

Met een rouwboeket betoont u niet alleen de laatste eer aan degene die is overleden, u steekt ook de nabestaanden een hart onder de riem. Met de rouwbloemen laat u aan hen zien dat de overledene gemist zal worden en dat hij of zij zeer geliefd was. Dat kan een grote steun zijn voor mensen die net een dierbare hebben verloren. Daarom is een rouwboeket een heel mooie manier om steun te betuigen aan rouwende vrienden en familieleden in Princenhage.

Rouwboeket op maat

Bij Bloembinderij ’t Groene Hart maken we uw rouwboeket helemaal op maat. We hebben een aantal voorbeeldboeketten waaruit u kunt kiezen, maar wanneer u bijvoorbeeld weet dat de overledene dol was op een specifieke bloemensoort, dan verwerken we deze in het boeket. We werken alleen met bloemen van de allerhoogste kwaliteit, vers van de bloemenveiling. We bezorgen uw rouwboeket in Princenhage of daarbuiten, zodat u zeker weet dat het tijdens de uitvaart aanwezig is.

Winkel en webshop

‘t Groene Hart heeft een prachtige bloemenwinkel in hartje Etten-Leur, waar u ons uitgebreide aanbod kunt bekijken en persoonlijke de bloemen kunt kiezen. Onze winkel is vanuit Princenhage gemakkelijk te bereiken en er is volop parkeergelegenheid in de buurt. Bent u niet in staat om uw rouwboeket in onze bloemenwinkel te komen uitzoeken? We hebben ook een webshop, waar u uw bestelling kunt doorgeven. Ook telefonisch kunnen we u van dienst zijn.

Maatwerk rouwboeket