Topbloemen in Princenhage

Wilt u bloemen in huis die nét even exclusiever zijn dan de meeste andere boeketten die u in Princenhage kunt kopen? Een echte, bijzondere bloemcreatie, die is gemaakt met passie en hart voor bloemen? Dan is ’t Groene Hart uw adres voor topbloemen. In onze bloemenwinkel vindt u alleen bloemen van de allerhoogste kwaliteit.

Webshop

De winkel is gemakkelijk te bereiken van uit Princenhage in Breda en er is volop parkeergelegenheid. Heeft u geen tijd om langs te komen om u te laten inspireren in onze winkel? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Wij bezorgen uw topbloemen in Princenhage en dat doen we indien u dat wenst zelfs dezelfde dag al, wanneer u voor 12.00 uur bestelt. Daarnaast maken wij voor u bruidsboeketten voor de mooiste dag van uw leven en rouwboeketten om de laatste eer te betonen aan een overledene.

Inspiratie en topbloemen

In onze winkel vindt u trouwens niet alleen verse topbloemen en bijzondere bloemcreaties. We hebben ook kwalitatief hoogwaardige zijden bloemen die niet van echt te onderscheiden zijn en mooie woonaccessoires, zoals bloempotten, siertakken en vazen. Maak van uw huis in Princenhage een bijzonder en sfeervol thuis met onze topbloemen en accessoires.

Rozen uit Ecuador

We hebben bij ’t Groene Hart heel bijzondere bloemen. Zo hebben we bijvoorbeeld als enige in de regio rozen uit Ecuador, die groot, mooi en exclusief zijn. We gaan iedere dag naar de veiling om de mooiste bloemen voor u in te kopen, liefst de bloemen van het seizoen. Zo bieden we u het hele jaar door topbloemen. Omdat we het liefst de seizoenen volgen, verandert onze bloemenwinkel het hele jaar door en vindt u iedere keer weer ander bijzondere bloemen. Kom langs en doe inspiratie op!

Bloemen en bloemstukken