Exclusieve bloemist in Etten-Leur

Bloemen geven kleur aan ons leven. Zeker wanneer het exclusieve bloemen zijn, die op een bijzonder manier zijn gebonden. ’t Groene Hart is een bloemist in Etten-Leur die gebruik maakt van speciale bloemen en technieken. U zult hier zeker geen dertien-in-een-dozijnboeketten vinden, maar unieke, exclusieve bloemcreaties die door bloemist Floor van Meer persoonlijk zijn samengesteld.

Bloemenwinkel en webshop

Als bloemist in Etten-Leur heeft ’t Groene Hart uiteraard een mooie bloemenwinkel in het hartje van de plaats. Hier kunt u de mooiste bloemcreaties van de hand van Floor bekijken, inspiratie opdoen bij de mooie decoratieve items of een op maat gemaakt boeket of bloemstuk bekijken. Liever op uw gemakje thuis de mogelijkheden bekijken? Ook dat is mogelijk, want ’t Groene Hart heeft een webshop waar u de diverse boeketten en bloemstukken kunt bekijken en online kunt bestellen. Wanneer u uw bloemen vóór 12 uur bestelt, heeft u ze dezelfde dag nog in huis!

Bloemen van het seizoen

’t Groene Hart is de exclusiefste bloemist in Etten-Leur. U vindt bij ons bloemen die nét een beetje mooier en specialer zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld als enige in de regio bijzondere rozen uit Ecuador. Maar we werken ook graag met de bloemen van het seizoen. Onze winkel ziet er dus door het jaar heen steeds anders uit, omdat u bij ons steeds de mooiste, meest verse bloemen vindt, rechtstreeks van de bloemenveiling! Kom langs in onze bloemenwinkel of bestel uw bloemen online.

Bloemenabonnement

Het hele jaar door genieten van de mooiste bloemen? Neem dan een bloemenabonnement. U bepaalt zelf hoe vaak u verse bloemen van ons krijgt en voor welke waarde. Wij verrassen u dan op gezette tijden met een bijzondere bloemcreatie, waar u zeker van zult genieten! Wij bezorgen ook in Prinsenbeek en Breda (Princenhage)

Producten