Topbloemen in Etten-Leur

Wilt u bloemen in huis die nét even exclusiever zijn dan de meeste andere boeketten? Een echte, bijzondere bloemcreatie, die is gemaakt met passie en hart voor bloemen? Dan is ’t Groene Hart in Etten-Leur uw adres voor topbloemen. In onze bloemenwinkel vindt u alleen bloemen van de allerhoogste kwaliteit.

Rozen uit Ecuador

Zo hebben we bijvoorbeeld als enige in de regio rozen uit Ecuador, die groot, mooi en bijzonder zijn. We gaan iedere dag naar de veiling om de mooiste bloemen voor u in te kopen, liefst de bloemen van het seizoen. Zo bieden we u het hele jaar door topbloemen. Omdat we het liefst de seizoenen volgen, verandert onze bloemenwinkel het hele jaar door en vindt u iedere keer weer ander bijzondere bloemen.

Webshop

Heeft u geen tijd om langs te komen om u te laten inspireren in onze winkel? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Wij bezorgen uw topbloemen in Etten-Leur en daarbuiten. Zelfs dezelfde dag al, wanneer u voor 12.00 uur bestelt. Daarnaast maken wij voor u rouwboeketten om de laatste eer te betonen aan een overledene en bruidsboeketten voor de mooiste dag van uw leven.

Inspiratie en topbloemen

In onze winkel vindt u trouwens niet alleen verse topbloemen en bijzondere bloemcreaties. We hebben ook kwalitatief hoogwaardige zijden bloemen die niet van echt te onderscheiden zijn en mooie woonaccessoires, zoals bloempotten, siertakken en vazen. Maak van uw huis een bijzonder en sfeervol thuis met onze topbloemen en accessoires. Kom langs en doe inspiratie op! Of laat je top bloemen bezorgen in Prinsenbeek of Breda (Princenhage).