Bloemen bezorgen in Etten-Leur

Wilt u iemand verrassen met een mooie bos bloemen? Niet zo’n dertien-in-een-dozijn-bos, maar een echt bijzonder boeket? Een uniek bloemstuk met exclusieve bloemen, zoals u deze niet in iedere bloemenwinkel vindt? Laat uw bloemen dan bezorgen door Bloemist ’t Groene Hart in Etten-Leur. Wij maken van iedere bestelling iets bijzonders.

Vers en exclusief

Bij Bloemist ’t Groene Hart werken we alleen met exclusieve, bijzondere bloemen van hoge kwaliteit. We halen deze iedere dag vers van de veiling, zodat u zeker weet dat de bloemen minimaal een week mooi blijven. Dat garanderen wij u! Bij ons vindt u bloemen die u elders niet zo snel zult vinden. Bijvoorbeeld bijzondere rozen uit Ecuador, die wij als enige in de regio verkopen.

Seizoensbloemen

Bij ’t Groene Hart werken we het liefst met de bloemen van het seizoen. Dat betekent dat ons assortiment met de seizoenen meebeweegt en dat onze winkel er het hele jaar door steeds weer anders uitziet. Daardoor kunnen we bij uw relaties, geliefde, of gewoon bij uzelf in Etten-Leur bloemen bezorgen met steeds weer een nieuwe, eigen touch. We bieden ook bloemenabonnementen aan, waarbij u op zelf gekozen, gezette tijden een bloemstuk van ons krijgt thuisbezorgd. We verrassen u steeds weer met iets bijzonders!

Winkel in Etten-Leur

Bestel uw bloemen voor 12.00 uur in onze webshop en wij bezorgen ze dezelfde dag nog. Liever zelf uw bloemstuk uitzoeken? Dat kan! In onze bloemenwinkel in Etten-Leur vindt u niet alleen bijzondere bloemen, maar ook mooie zijden bloemen en woonaccessoires om uw woning op te fleuren. Kom langs en laat u inspireren door de mooiste bloemen! Wij bezorgen ook in Prinsenbeek en Breda (Princenhage)

Producten